Hvem er FLOW PADEL

OM FLOW PADEL GALTEN

Vi ønsker at skabe et padelcenter, hvor det er hyggeligt og sjovt at være, og hvor alle har mulighed for at være med. Vi vil gerne være et samlingspunkt i byen som kan bidrage til fællesskabet før, under og efter spillet.

Vi har med vores nyopførte center med baner og lys i den bedste kvalitet forsøgt at skabe nogle rammer som indbyder til dette. Vores center rummer et loungeområde, en terrasse med fuldt udsyn til banerne, et stort mødelokale samt gode omklædningsfaciliteter. Alt sammen med fokus på at give vores gæster en god oplevelse før, under og efter spillet.

Baner og belysning

Vi har opført en bygning med fokus på optimale forhold til padel. Vi har 6 panoramabaner (5 doublebaner og 1 singlebane). Banerne er kendetegnet ved, at der ikke er stolper mellem glasset i bagenden, så du har frit syn, når du sidder eller står og nyder seværdig padel.

Banerne er belagt med Supercourt XN – et kunstgræs, der er udviklet for at give en bedre og mere stabil oplevelse af boldens opspring. På dette underlag står du bedre fast, da sandet ikke ligger helt op til toppen af græsstråene. Dette underlag bliver brugt til de største turneringer og af de bedste spillere. Kendetegnet ved netop dette underlag er, at bolden springer længere ud fra glasset efter hop på underlaget, og giver dermed spillerne større mulighed for at forsvare sig og skabe længere og mere dynamiske dueller.

Holdet bag

Simon Nyegaard

Ejer og centeransvarlig

Simon er ham der i dagligdagen vil tage imod jer i centeret. Han står for den praktiske ledelse af centeret og sikrer dejlige rammer til alle.

Simon er bosiddende i Skovby-Galten sammen med Karina og deres to børn.

Kasper Bisgaard

Ejer

Kasper vil være behjælpelig i centret, men passer i dagligdagen sit arbejde.

Kasper er bosiddende i Skovby-Galten sammen med sin kone og tre børn.

Christian Alsen

Ejer og supervisor

Christian varetager til daglig en større ejendomsportefølje og driver herudover et padelcenter i Holstebro.

Han vil jævnligt være at se i centret og være med til at sikre den gode kundeoplevelse.

FLOW PADEL GALTEN

Vi ønsker at skabe et padelcenter, hvor det er hyggeligt og sjovt at være, og hvor alle har mulighed for at være med. Vi vil gerne være et samlingspunkt i byen som kan bidrage til fællesskabet før, under og efter spillet.

ÅBNINGSTIDER

05.00 – 24.00
Mandag – Søndag

KONTAKT OS

Kontakt os gerne for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde.

Erhvervsparken Klank 1,
8464 Galten

Tlf: 31 13 63 53
Mail: info@flowpadel.dk
CVR: 43217682

Copyright 2022 FLOW PADEL GALTEN – Alle rettigheder forbeholdes.